Werken bij

MF Horeca

MF horeca personeelsdiensten is al jarenlang hét uitzendbureau voor de horecabranche in Noord-Nederland. Wij beschikken over twee vestigingen: Groningen en Leeuwarden. Onze flexmedewerkers komen op de tofste plekken. We leveren de uitzendkrachten en planning voor grote evenementen en organisaties, en leveren daarnaast maatwerk in de vorm van getrainde horecaprofessionals.

Bij MF Horeca krijg je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer open, collegiaal en familiair.

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager bij MF Horeca leid je het vestigingsteam, leid je de verkoopinspanningen voor jouw regio en ga je actief op zoek naar kansen in de markt. Met jouw energie en toewijding ben je in staat om samen met je team MF Horeca verder te laten groeien in de regio.

Allround intercedent

Als allround intercedent bij MF Horeca draag je samen met je team de verantwoordelijkheid voor het tot stand brengen van de ideale match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Je werft nieuwe kandidaten, biedt ondersteuning aan uitzendkrachten tijdens hun werkzaamheden en onderhoudt nauw contact met zowel opdrachtgevers als potentiële klanten.