Lees hier alles over onze

Horecatrainingen

Of je nu je horizon wilt verbreden, jezelf wilt verbeteren of gewoon nog beter wilt worden in wat je al goed kunt; wij helpen je graag met groeien. Want dat is precies de reden achter onze workshops en trainingen van de MF Horeca Academy: jouw passie naar een nog hoger niveau tillen. Honderden werknemers zijn je al voorgegaan.

Trainingsaanbod

Het aanbod van onze trainingen en workshops is breed: van terras- tot wijntraining, etiquette, barista workshops, gastvrijheidstraining, agressietraining, sociale hygiëne en BHV.  Een overzicht van al onze trainingen vind je hier.

Deelnemen aan de Horeca Academy?

Dat kan op twee manieren: op locatie bij je werkgever of bij ons op locatie. In ons pand in Groningen en Leeuwarden beschikken we over de nieuwste opleidingsfaciliteiten, waaronder een theorieruimte, een professionele baristaruimte, een café en een terras, zodat je alle mogelijkheid hebt om je horizon te verbreden.

We helpen je graag met je groei in je vakgebied en persoonlijke groei. We organiseren regelmatig leuke evenementen en sluiten de Horeca Academy gepast af, met een borrel. Wil je meer weten over de horecatrainingen? Neem dan contact met ons op of loop binnen bij een onze vestigingen

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over de horecatrainingen? Neem dan contact met ons op, loop binnen op één van onze vestigingen of vul het formulier in!