MF Horeca

Jouw partner voor horecapersoneel

Welkom bij MF horeca personeelsdiensten. Wij zijn al ruim 20 jaar de specialist op het gebied van personeel voor horecaondernemers in Noord-Nederland. Zo kunnen wij jou ondersteunen met de werving & selectie en (tijdelijke) inzet van ervaren horecamedewerkers: van bedieningsmedewerkers tot hostesses en van barpersoneel tot barista's. Daarnaast bieden wij een uitgebreide payrollservice en een breed aanbod aan praktijkgerichte horecatrainingen.

Wij zijn betrouwbaar, benaderbaar en delen jouw passie voor gastvrijheid. Wij staan voor jou klaar om je op weg te helpen in de horeca. Op administratief gebied, met juridische ondersteuning en met het oplossen van een personeelsvraagstuk. MF Horeca zorgt ervoor dat je alle tijd en ruimte hebt voor jouw gasten.

Bekijk

Onze dienstverlening

Uitzendkracht

Gastvrijheid is alle tijd voor iemand nemen, hoe druk het op dat moment ook is. En juist voor die drukke momenten zijn wij er voor jou. Of het nu gaat om seizoensdrukte, vervanging bij ziekte of evenementen, op de momenten dat het echt telt, kan je rekenen op onze ervaren horecamedewerkers die moeiteloos bijspringen. 

Payrollkracht

Met de payroll dienstverlening van MF horeca personeelsdiensten krijg je weer de tijd en ruimte om terug te gaan naar waar het allemaal begon: passie voor ondernemen. Jij de focus op jouw bedrijf en klanten, wij regelen de rest. Ga uit van eigen kracht met payroll via MF horeca personeelsdiensten.

Horecatrainingen

Aandacht zit ‘m in de details, net als de liefde voor het vak. Die aandacht begint met kennis, en kennis begint met onze trainingskracht. Met onze eigen MF Horeca Academy bieden we een uitgebreid trainingsprogramma, waarmee jij de kennis en vaardigheden van jouw eigen horecamedewerkers kunt blijven ontwikkelen.

Bedieningspersoneel

Ben jij op zoek naar uitstekend bedieningspersoneel? Dan hoeft je niet verder te zoeken! Met een bewezen staat van dienst in de horecabranche biedt MF Horeca de perfecte oplossing. Met een uitgebreid netwerk van ervaren en gastgerichte professionals, begrijpt MF Horeca de essentie van kwaliteitsservice. Of het nu gaat om een chic restaurant, een bruisende bar of een luxe hotel, wij hebben de juiste mensen om de verwachtingen van de gasten te overtreffen.

Festivalmedewerkers

Met onze ervaring en expertise begrijpen wij de dynamiek van festivals. Ons team van medewerkers zorgt voor een goede uitvoering van alle taken, van het beheren van de bar tot fietsenstewards en van catering tot tickets scannen. Met oog voor detail en een passie voor service zorgen onze festivalmedewerkers voor een onvergetelijke festivalervaring voor zowel bezoekers als organisatoren.

Keukenbrigade

Als je op zoek bent naar getalenteerde (chef)koks en keukenhulp, dan heb je ons nodig. Met een breed netwerk van ervaren en gepassioneerde culinaire professionals begrijpt MF Horeca de essentie van een succesvolle keuken. Of het nu gaat om een gerenommeerd restaurant of een drukke evenementenlocatie, MF Horeca levert hoogwaardig keukenpersoneel dat uitblinkt in smaakvolle gerechten en efficiënte werkwijzen.

Wij staan voor je klaar

Team MF Horeca

Ons team bestaat uit een groep jonge mensen die de taal spreken van de horeca. Wij weten als geen ander hoe hectisch het leven in de horeca kan zijn.

Benieuwd wat ons team voor je kan betekenen?