Werken bij Compass Group

Barista? Allround horecamedewerker of juist chef-kok? Wanneer je aan het werk gaat voor Compass Group Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Via Compass Group kun je namelijk op ruim 600 verschillende plekken werken in Nederland. Van overheidsinstelling tot universiteitsgebouw en wat dacht je van werken tijdens een groot sportevent. Bij Compass Group is er altijd wel een baan die bij jou past. 

Meer over Compass Group

Wanneer je gaat werken voor Compass Group gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Zo kun je bijvoorbeeld werken als cateringmedewerker, medewerker bediening of barista. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Van lokale kroeg tot sportevent en dat doe je samen met andere horecaliefhebbers. 

"Dankzij Compass Group heb ik het horecavak geleerd."

Daarom wil jij werken bij Compass Group

  • Iedereen is welkom, ook wanneer je nog geen ervaring hebt
  • Werken bij de grootste cateraar ter wereld
  • Werken op verschillende plekken. Van overheidsinstelling tot sportevent.
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Samenwerken met getalenteerde collega's.

Over Compass Group

Compass Group is actief in ruim 45 landen en wereldwijd werken ruim 500.000 medewerkers bij het bedrijf. Compass Group Nederland vind het belangrijk dat het goed gaat met mensen. Het bedrijf biedt dan ook goede service en levert verantwoorde producten waarbij er rekening wordt gehouden met de planeet, mens en dier. Doordat Compass de grootste is in de wereld van food en support services hebben ze ook de kennis en middelen in huis om hierin voorop te lopen.

Ik wil meer weten over werken bij Compass Group

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen, appen of mailen je terug om je meer te vertellen over werken bij Compass Group

Zie jij die baan bij Compass Group wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Horeca via 050 311 22 44.

Staat de gewenste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een job alert in of schrijf je in bij MF Horeca.