Werken bij Martiniplaza

Bij Martiniplaza Groningen vinden iedere dag evenementen plaats. Van beurzen en congressen tot concerten en dansfeesten. Van theater en musical tot sportwedstrijden. Voor enkele tot duizenden bezoekers. Het enthousiaste team van Martininplaza zorgt ervoor dat de gasten enthousiast worden verwelkomd en een mooie onvergetelijke avondje uit hebben. Van binnenkomst tot slotapplaus. En daar kun jij onderdeel van uitmaken. We willen je live zien stralen bij Martiniplaza!

Meer over Martiniplaza

Een drukke bar, een vol restaurant of overvolle zalen: met jouw opgedane ervaring in de horeca houd jij je hoofd koel. Tel daarbij je voorliefde voor evenementen en werken bij Martiniplaza is jou op het lijf geschreven. Als onderdeel van het horecateam ben jij multifunctioneel en flexibel inzetbaar. Je zal voornamelijk bedieningswerkzaamheden uitvoeren maar kan ook ingezet worden achter de bar of bijvoorbeeld bij ondersteuning voor catering. 

"Werken bij de Martiniplaza is ontzettend gezellig;
je werkt in een vast team en leert je collega's goed kennen. Daarnaast geef je altijd zelf je beschikbaarheid door. Dat is voor mij als student ideaal!"

De leukste horecabanen bij Martiniplaza vind je bij MF Horeca

Als vaste partner is MF Horeca al jaren verantwoordelijk voor het horecapersoneel van Martiniplaza, en daar zijn we best trots op. Martiniplaza is namelijk één van de belangrijkste locaties voor evenementen, concerten en theatervoorstellingen in Groningen. Als horecamedewerker bij Martiniplaza fungeer je als het gastvrije gezicht van Martiniplaza. Jij bent verantwoordelijk voor het operationeel uitvoeren van evenementen, gericht op het uitvoeren van draaiboeken in afstemming met de klantwens. Daarbij werk je samen met een heleboel leuke collega's.

Daarom wil jij werken bij Martiniplaza Groningen

  • Ongelooflijk leuk werkplek(ken) en een erg gezellige tijd
  • Een flexibele parttime baan van 16 uur per week
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken
  • Ruimte voor ontwikkeling en bij voldoende enthousiasme en betrokkenheid kan Martiniplaza je meenemen in het leerproces
  • Werkkleding van Martiniplaza in bruikleen
  • De mogelijkheid om via de MF horeca personeelsdiensten uitzendpoule ook op andere (event)locaties aan het werk te gaan

Over Martiniplaza Groningen

Martiniplaza is een van de hotspots van Groningen en biedt onderkomen aan verschillende grote evenementen, sportwedstrijden, voorstellingen en overige zakelijke uitingen. Jaarlijks ontvangt Martiniplaza Groningen ongeveer 500.000 bezoekers. Beurzen en congressen, concerten en dansfeesten, theater en sportwedstrijden, zakelijke bijeenkomsten en workshops. Voor enkele tot duizenden bezoekers. Dit doet Martiniplaza samen met een enthousiast team. Van binnenkomst tot slotapplaus.

Ik wil meer weten over werken bij Martiniplaza

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen, appen of mailen je terug om je meer te vertellen over werken bij Martiniplaza.

Zie jij die baan bij Martiniplaza Groningen wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Horeca via 050 311 22 44.

Staat de gewenste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een job alert in of schrijf je in bij MF Horeca.