Werken bij FC Groningen

Bij FC Groningen Horeca draait het om de totaalbeleving voor de gast. Gastvrijheid en verbondenheid staan hoog in het vaandel. Samen zetten we de schouders eronder, hebben we een groen-wit hart voor de club en samen gaan we voor succes: als medewerker, vrijwilliger, supporter en voetballers op het veld. En daar kun jij onderdeel van uitmaken, onderdeel van de horecafamilie van FC Groningen!

Meer over FC Groningen

Een bijbaan bij FC Groningen: dat is misschien wel de allerleukste horecabaan in Groningen die je kunt bemachtigen. Jij kunt als horecamedewerker tijdens iedere thuiswedstrijd de supporters in de businessruimte of in de food & drink-units voorzien van een hapje en een drankje. Dit doe jij met een grote glimlach want jouw doel is om de supporters een prettige wedstrijd te bezorgen.

"Werken bij FC Groningen is ontzettend gezellig;
je werkt met leuke collega's en
de sfeer in het stadion is echt geweldig!"

De leukste horecabanen bij FC Groningen scoor je via MF Horeca

MF Horeca is de vaste leverancier van het horecapersoneel van FC Groningen; misschien wel één van de gezelligste werkplekken van Groningen. Elke zondag staan onze horeca-toppers in de units, skyboxes en in de business-lounges. Hoor jij binnenkort ook bij de horecafamilie van FC Groningen? 

Daarom wil jij werken bij FC Groningen

  • Een unieke werklocatie en hele gezellige collega's
  • Een flexibele parttime baan
  • Een meer dan behoorlijk horeca-salaris (CAO Horeca)
  • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken
  • Ruimte voor ontwikkeling en bij voldoende enthousiasme en betrokkenheid mogelijkheden om door te groeien
  • Werkkleding in bruikleen
  • De mogelijkheid om buiten wedstrijddagen voor FC Groningen Horeca te werken
  • De mogelijkheid om naast FC Groningen via MF horeca personeelsdiensten andere diensten te werken

Over FC Groningen

FC Groningen is een dynamische betaald voetbalorganisatie in de Keukenkampioendivisie, waarbij geen dag hetzelfde is. De Trots van het Noorden is volop in beweging en ontwikkeling. De prestaties van en de gezamenlijke passie voor FC Groningen verbindt en inspireert supporters, medewerkers, vrijwilligers, (amateur)sporters en het bedrijfsleven.

De clubkleuren zijn de kleuren van de stad Groningen: groen en wit. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Euroborg. Hoogtepunt van de club was in 2015 toen de KNVB Beker voor het eerst in de historie van de club werd gewonnen. Op 7 mei 2023 degradeerde FC Groningen voor het eerst sinds 1998, naar de Keukenkampioendivisie.

Ik wil meer weten over werken bij FC Groningen

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen, appen of mailen je terug om je meer te vertellen over werken bij FC Groningen.

Zie jij die baan bij FC Groningen wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Horeca via 050 311 22 44.

Staat de gewenste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een job alert in of schrijf je in bij MF Horeca.