Horeca trainingen

Aandacht zit ‘m in de details, net als de liefde voor het vak. Die aandacht begint met kennis, en kennis begint met onze trainingskracht. Met onze eigen MF horeca Academy bieden we een uitgebreid trainingsprogramma, waarmee u de kennis en vaardigheden van uw eigen horecamedewerkers kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten over de MF horeca Academy?

Bekijk ons volledige aanbod aan horeca trainingen en workshops hier

Ons horeca team

Maak kennis met het team van MF horeca personeelsdiensten en leer ons personeel alvast wat beter kennen.

Maak kennis met ons team

Leren is groeien

Bij leren gaat het niet alleen om het verbeteren van minder sterke punten, maar ook om de sterke punten naar een nog hoger niveau te tillen. Training zorgt voor persoonlijke groei, kwaliteit, zelfverzekerdheid én uiteindelijk voor gasten die graag terugkomen.

Advies nodig?

Zelf sterke of zwakke punten van uzelf of uw medewerkers herkennen kan erg lastig zijn. Om die reden kunt u ook gebruik maken van onze Mystery Guest. Hij of zij komt langs en bepaalt aan de hand van een aantal criteria wat er goed gaat en wat er beter kan. Op basis daarvan stellen we het beste trainingsprogramma op voor uw medewerkers.

Trainingsaanbod

We bieden verschillende praktijkgerichte trainingen en workshops voor horecamedewerkers. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

  • Terrastraining
  • Wijn- en etiquettetraining
  • Barista-workshop
  • Gastvrijheidstraining
  • Verkooptraining

Ons volledige aanbod aan trainingen en workshops vindt u hier.

Trainingslocatie

In ons pand in Groningen beschikken we over de nieuwste opleidingsfaciliteiten, waaronder een theorieruimte, een professionele barista-ruimte , een café en een terras. We geven de trainingen en workshops in groepsverband, maar kunnen ook voor kleinere groepen de training op locatie en op maat verzorgen.

Maak kennis met onze trainingskracht

Wilt u de zekerheid dat uw horecapersoneel met meer werkplezier, energie en de juiste kennis op de werkvloer loopt? Laat uw personeel dan (bij)scholen met de praktijkgerichte trainingen en workshops van MF horeca Academy. Neem vandaag nog contact met ons op.