Horecatrainingen

Of je nu je horizon wilt verbreden, jezelf wilt verbeteren of gewoon nog beter wilt worden in wat je al goed kunt; wij helpen je graag met groeien. Want dat is precies de reden achter onze workshops en trainingen van de MF horeca Academy: jouw passie naar een nog hoger niveau tillen. Honderden werknemers zijn je al voorgegaan.

Meer weten over de MF horeca Academy?

Bekijk ons volledige aanbod aan horeca trainingen en workshops hier

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures, leuke acties en weetjes en nieuws van en over MF horeca personeelsdiensten.

Ga naar onze Facebook pagina
Ga naar onze Instagram pagina
Ga naar onze LinkedIn pagina

Trainingsaanbod

Het aanbod van onze trainingen en workshops is breed: van terras- tot wijntraining, etiquette, barista workshops, gastvrijheidstraining, agressietraining, sociale hygiëne en BHV.  Een overzicht van al onze trainingen vind je hier.

Deelnemen aan de Horeca Academy?

Dat kan op twee manieren: op locatie bij je werkgever of bij ons op locatie. In ons pand in Groningen beschikken we over de nieuwste opleidingsfaciliteiten, waaronder een theorieruimte, een professionele barista -ruimte, een café en een terras, zodat je alle mogelijkheid hebt om je horizon te verbreden.

We helpen je graag met je groei in je vakgebied en persoonlijke groei . We organiseren regelmatig leuke evenementen en sluiten de Horeca Academy gepast af, met een borrel. Wil je meer weten over de horecatrainingen? Neem dan contact met ons op of loop even binnen bij onze vestiging.

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over de horecatrainingen? Neem dan contact met ons op of loop even binnen bij onze vestiging.