MF Horeca

Werken als allround intercedent

Als allround intercedent bij MF Horeca draag je samen met je team de verantwoordelijkheid voor het tot stand brengen van de ideale match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Je werft nieuwe kandidaten, biedt ondersteuning aan uitzendkrachten tijdens hun werkzaamheden en onderhoudt nauw contact met zowel opdrachtgevers als potentiële klanten.

Wat doe je als allround intercedent? 

Een baan als Allround Intercedent bij MF Horeca is veelzijdig. Al je collega’s zullen beamen dat geen dag hetzelfde is. In deze functie zet jij MF Horeca nog beter op de markt, haal je nieuwe vacatures binnen en je weet voor elke vacature de perfecte kandidaat te vinden. Daarnaast realiseer je een effectieve en efficiënte personeelsplanning voor een groot aantal mooie horeca bedrijven. Als energiek en gedreven team zien jullie door jullie activiteiten de omzet stijgen en vieren jullie de successen samen.

Bovendien ben je het eerste aanspreekpunt voor uitzendkrachten en opdrachtgevers. Jij zorgt dat ze goed geïnformeerd zijn, geeft pro actief adviezen. Voor onze uitzendkrachten zorg je voor de nodige begeleiding en heb je oog voor hun competenties en ontwikkeling. Kortom, een diversiteit aan werkzaamheden waarin jij elke dag het verschil kunt maken.

Dit zijn je verantwoordelijkheden:

 • Zorgen voor een optimale personeelsplanning
 • Bouwen en onderhouden van de uitzendkrachtenpool
 • Onderhouden van contacten met jouw opdrachtgevers
 • Aanwezig zijn bij grote evenementen, bijvoorbeeld tijdens de wedstrijden van FC Groningen
 • Bezoeken van locaties van jouw opdrachtgevers
 • Begeleiden van uitzendkrachten bijvoorbeeld het voeren van functioneringsgesprekken en scholingsgesprekken
 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten
 • Uitvoeren van de administratie zoals het opstellen van arbeidscontracten

Dit zijn je competenties:

 • Creatief
 • Energiek
 • Resultaatgericht
 • Overtuigend
 • Een echte doorzetter

Ben jij geïnteresseerd in de rol van allround intercedent bij MF Horeca?

Als dit profiel jou aanspreekt en je jezelf in deze functie ziet bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

MF Horeca

Collega's aan het woord

"Als sales- en relatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van zowel bestaande als nieuwe klanten voor de diensten van MF Horeca. Ik spreek op dagelijkse basis festivalorganisaties, evenementenbureaus maar ook restaurant- en hoteleigenaren, en ben in deze gesprekken graag hun horeca-sparringspartner. Ik vind het fijn om met mensen te spreken die dezelfde (voor)liefde voor de horeca hebben als ik. Wij ontzorgen de klant, en ik zie dat ik een klant écht help met onze dienstverlening. Dat maakt het harde werken het allemaal waard!"

"Als accountmanager voor Martiniplaza en SPOT (Gemeente Groningen) heb ik een ontzettend afwisselende functie met twee toffe locaties.

De afwisseling tussen het werken op deze locaties met het directe zicht op het resultaat van je werk, en daarnaast met mijn collega’s sparren over hoe we zaken het beste kunnen aanvliegen, vind ik ontzettend leuk.

Sparren met een klant om samen tot nieuwe mogelijkheden komen en sparren met collega’s voor de beste resultaten, is waar ik veel energie van krijg binnen mijn functie."

"Wat werken bij MF Horeca zo leuk maakt is de afwisseling binnen deze functie. De ene dag sta je met het team op een festival, de andere dag ben je druk met het vullen van een planning en de dag daarna duik je in de urenverwerking. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk!"

"Als allround intercedent B bij MF Horeca ben ik dagelijks betrokken bij verschillende aspecten binnen de arbeidsbemiddeling. En dit ook nog eens binnen de sector waarin ik zelf lang werkzaam ben geweest, namelijk de horeca! Dit maakt mijn werk dynamisch en boeiend. Wanneer ik erin slaag een planning rond te krijgen of een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te bewerkstelligen, geeft mij dat een geweldig gevoel. Bij MF Horeca zijn wij zelf ook aanwezig bij evenementen van onze opdrachtgevers. Het zien van hoe ons werk zich vertaalt in de praktijk, vind ik fantastisch!"

"Wat MF Horeca zo leuk maakt is voornamelijk de branche waarvoor wij werk verrichten en de collega’s natuurlijk! Er is veel afwisseling in de werktaken en regelmatig mogen wij events bijwonen om ons toppers (uitzendkrachten) te zien werken achter de bar."

"De verschillende werkzaamheden binnen onze functie zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. We hebben dagelijks contact met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten, we weten wat er speelt en kunnen snel en makkelijk schakelen. De juiste match maken en een succesvol event draaien geeft energie! Het leuke is dat we vaak tijdens deze events zelf aanwezig zijn om onze uitzendkrachten in actie te zien. Zo kom je nog eens ergens!"