De leukste

Horeca vacatures in Drenthe

MF Horeca personeelsdiensten heeft de leukste horeca vacatures in Drenthe. Zoek jij een (bij)baan in de bediening, catering, keuken of wil jij werken op de grootste evenementen? Bekijk dan hieronder onze actuele vacatures.

Vacatures horeca provincie Drenthe

Al ruim 20 jaar is MF Horeca de specialist in het vinden van een goede match tussen horecabedrijven en medewerkers. Ons hechte netwerk in Noord-Nederland zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van leuke horeca banen in Drenthe, Friesland en Groningen.

Horeca bijbaan Drenthe of vaste baan

Wil jij naast je studie een baantje achter de bar? Of lijkt het jou juist leuk om elke dag in de gastvrije sector te duiken? MF Horeca heeft zowel tijdelijke als vaste horeca vacatures in Noord-Nederland. Ook zijn er vaak functies voor oproepkrachten, bijvoorbeeld om tijdens de wedstrijden van FC Groningen de bezoekers in de skybox te bedienen of om theaterbezoekers te voorzien van een pauzedrankje tijdens een voorstelling in Martiniplaza. 

Schrijf je in bij MF Horeca Groningen

Kan jij niet wachten om in de horeca te werken, maar zie je op dit moment geen leuke baan? Geen probleem, wij gaan voor je op zoek. Vul het inschrijfformulier in en wij nemen contact met je op als er een mooie functie vrijkomt. Heb jij een vlotte babbel, hou je van aanpakken en ben je enthousiast? Dan ben je meer dan welkom in onze horecapoule. Dan kom jij te werken op de leukste locaties in het Noorden, zoals Dutch TT Assen of Kingsland. Klinkt dat niet als een droombaan?

Voor werkgevers die horecamedewerkers zoeken

MF horeca personeelsdiensten is al jaren een betrouwbare en vriendelijke partner van horecaondernemers bij het vinden van gedreven horecapersoneel. Ben jij op zoek naar tijdelijke of vaste bedieningsmedewerkers, hostesses of barpersoneel? Of ben je benieuwd naar onze horecatrainingen of wil je hulp op administratief gebied? Lees hier meer over onze diensten.

Veelgestelde vragen over MF Horeca Drenthe

Waarom in werken in de horeca?

Een (bij)baan in de horeca is nooit saai. Elke dag is anders en de uren vliegen daardoor voorbij. Je hebt vaak te maken met gasten en bezoekers die genieten van hun vrije tijd en dus goed gehumeurd zijn, dat is wel zo gezellig.

Wat verdient een horecamedewerker?

Bij MF Horeca zorgen wij ervoor dat je als horecamedewerker eerlijk wordt betaald voor het werk dat je doet. De salarisindicatie vind je bij de functieomschrijving.

Hoe solliciteer ik naar horecavacatures in Drenthe?

Zie jij een functie in de horeca waar je blij van wordt? Dan kun je direct solliciteren. Klik op ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en voeg je cv toe. Klik vervolgens op ‘Solliciteer’ en wij gaan zo snel mogelijk met je sollicitatie aan de slag.