Werken in de horeca

Er staan op de momenten dat het telt. Nog voordat een gast vragend op kan kijken, sta jij al paraat. Door jouw ervaring, kunde en routine weet jij precies wat iemand nodig heeft. Voor jou geldt: hoe drukker, hoe beter. Je krijgt juist energie van een drukke werkdag en het maakt niet uit waar je werkt, want je bent overal op je plek.

"MF horeca personeelsdiensten biedt je veel verschillende mogelijkheden, flexibiliteit en is altijd bereikbaar! Van werken op de leukste evenementen in Martiniplaza tot achter de bar bij FC Groningen!"


Sanne de Haan

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Stel jouw Horeca Job alert in

Gastvrijheid zit ‘m in de allerkleinste details

Het zijn de allerkleinste details en handelingen die zorgen voor een oprecht dankbare glimlach. De juiste suggestie, de etiquette zo tot in de punten beheersen dat het als de natuurlijkste zaak van de wereld lijkt. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werken in de horeca voor jou weggelegd?

Wij zijn niet alleen op zoek naar horecamedewerkers die alle ervaring en kennis in huis hebben. Ook mensen met minder ervaring kunnen via ons aan de slag. We kijken namelijk ook naar inzet en enthousiasme. Wij zien bij het eerste gesprek al of je het in je hebt. De rest leren wij je graag bij via de MF horeca Academy. Via MF horeca personeelsdiensten aan de slag gaan betekent niet alleen geld verdienen, maar ook beter worden in wat je doet.

Waar ga je werken?

Als medewerker van de horecapoule werk je op diverse locaties. Dit zijn bijvoorbeeld a la carte diners, bruiloften, partijen en evenementen. We verzorgen de personeelsplanning voor onder andere MartiniPlaza, Spot en de Euroborg. Daarnaast wordt onze horecapoule regelmatig ingezet op grote evenementen zoals Kingsland, Dutch TT in Assen en EuroSonic/Noorderslag. Genoeg afwisseling dus.

Heb jij een vlotte babbel, hou je van aanpakken en ben je enthousiast? Dan ben je geknipt voor onze horecapoule. Solliciteer nu, dan zorgen wij voor de leukste collega’s, afwisselende locaties en een wekelijkse uitbetaling van je salaris. Kortom: jouw ideale bijbaan.

Solliciteer nu

De maximale bestandsgrootte is 300 kb.

Om jouw open sollicitatie formulier te kunnen verzenden dien je akkoord te gaan met de privacy statement. Deze vind je hier