Onze horecapoule

Werken in de horeca

Er staan op de momenten dat het telt. Nog voordat een gast vragend op kan kijken, sta jij al paraat. Door jouw ervaring, kunde en routine weet jij precies wat iemand nodig heeft. Voor jou geldt: hoe drukker, hoe beter. Je krijgt juist energie van een drukke werkdag en het maakt niet uit waar je werkt, want je bent overal op je plek.

Het zijn de allerkleinste details en handelingen die zorgen voor een oprecht dankbare glimlach. De juiste suggestie, de etiquette zo tot in de punten beheersen dat het als de natuurlijkste zaak van de wereld lijkt. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Is werken in de horeca iets voor mij?

Heb jij een vlotte babbel, hou je van aanpakken en ben je enthousiast? Dan ben je geknipt voor onze horecapoule. Dan zorgen wij voor de leukste collega’s, afwisselende locaties en een wekelijkse uitbetaling van je salaris. Kortom: jouw ideale bijbaan. Weinig ervaring, maar wel de juiste attidude? Geen probleem! De rest leren wij je graag bij via de MF Horeca Academy. Via MF horeca personeelsdiensten aan de slag gaan betekent niet alleen geld verdienen, maar ook beter worden in wat je doet.

Waar ga je werken?

Als medewerker van de horecapoule werk je op diverse locaties. Dit zijn bijvoorbeeld a la carte diners, bruiloften, partijen en evenementen. We verzorgen de personeelsplanning voor onder andere Martiniplaza, Spot en de Euroborg. Daarnaast wordt onze horecapoule regelmatig ingezet op grote evenementen zoals Kingsland, Dutch TT in Assen en EuroSonic/Noorderslag. Genoeg afwisseling dus.

Heb jij een vlotte babbel, hou je van aanpakken en ben je enthousiast? Dan ben je geknipt voor onze horecapoule. Schrijf je nu in, dan zorgen wij voor de leukste collega’s, afwisselende locaties en een wekelijkse uitbetaling van je salaris. Kortom: jouw ideale bijbaan.