Sponsoring

Samen sta je sterker. Wij zetten ons in om niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten betrokken te zijn. Zo zijn wij trotse sponsor van onder andere FC Groningen en Lycurgus.

 

Denk jij dat wij een perfecte sponsor zijn voor jouw vereniging of organisatie?

Download dan het aanvraagformulier voor sponsoring en stuur deze zo volledig mogelijk ingevuld terug. Wij nemen je aanvraag graag in behandeling.

Spek de clubkas door middel van werkacties

Een belangrijke, soms lastige, kwestie voor veel studentenverenigingen is het organiseren van een gezonde, bloeiende geldstroom. Naast de gelden vanuit de lidmaatschappen is er vaak behoefte aan sponsoring vanuit het bedrijfsleven. Ook MF horeca personeelsdiensten wordt regelmatig benaderd om als sponsor op te treden en ondanks onze beste voornemens is het ook voor ons niet haalbaar om alle verenigingen te ondersteunen.

Daarom hebben wij een constructie bedacht welke voor alle partijen werkt en waarbij wij zoals altijd uitgaan van EigenKracht: werkacties. Dit houdt in dat leden van een vereniging op leuke evenementen kunnen werken op uitzendbasis en het geld wat vervolgens wordt opgebracht wordt gestort in de clubkas. Zo maken leden op een leuke manier kennis met MF horeca personeelsdiensten en tegelijkertijd wordt de clubkas flink gespekt! Sponsoring was nog nooit zo duidelijk, eenvoudig en eerlijk geregeld.

Interessant?

Dat is het zeker. Mocht jouw vereniging nog op zoek zijn naar een mogelijkheid om op een eerlijke manier meer geld in het laatje te brengen dan bespreken wij graag de mogelijkheden.