Werken bij Martiniplaza


Bij Martiniplaza Groningen vinden iedere dag evenementen plaats. Van beurzen en congressen tot concerten en dansfeesten. Van theater en musical tot sportwedstrijden. Voor enkele tot duizenden bezoekers. Het enthousiaste team van Martininplaza zorgt ervoor dat de gasten enthousiast worden verwelkomd en een mooie onvergetelijke avondje uit hebben. Van binnenkomst tot slotapplaus. En daar kun jij onderdeel van uitmaken. We willen je live zien stralen bij Martiniplaza!

Een drukke bar, een vol restaurant of overvolle zalen: met jouw opgedane ervaring in de horeca houd jij je hoofd koel. Tel daarbij je voorliefde voor evenementen en werken bij Martiniplaza is jou op het lijf geschreven. Als onderdeel van het horecateam ben jij multifunctioneel en flexibel inzetbaar. Je zal voornamelijk bedieningswerkzaamheden uitvoeren maar kan ook ingezet worden achter de bar of bijvoorbeeld bij ondersteuning voor catering. 

“Werken bij de Martiniplaza is ontzettend gezellig;
je werkt in een vast team en leert je collega's goed kennen. Daarnaast geef je altijd zelf je beschikbaarheid door. Dat is voor mij als student ideaal!"


Vacatures bij Martiniplaza