Werken bij De Drie Gezusters

De Drie Gezusters is de bruisende hotspot aan de Grote Markt in Groningen. Een plek waar gastvrijheid, gezelligheid en culinaire verwennerij samenkomen. De Drie Gezusters is niet voor niets een begrip in de stad en omstreken. En jij kunt onderdeel zijn van deze gezelligheid! Ga je voor De Drie Gezusters werken dan kom je in een warm nest terecht. Of je nu in de sportsbar biertjes staat te tappen of terrasloper wordt, bij De Drie Gezusters is werken altijd een feestje. 

Meer over De Drie Gezusters

Wil jij werken in de huiskamer van Groningen? Dan is een baan bij de Drie Gezusters een plek waar jij je thuis gaat voelen. Of je nu de gasten op het terras aan de zuidzijde van de Grote Markt bedient of de klanten van een heerlijke koffie voorziet die zitten in één van de knusse hoekjes. Bij de Drie Gezusters werken is één en al gezelligheid.

"Werken bij De Drie Gezusters voelt als thuiskomen. Het is een warm nest waar altijd wat te doen is."

Daarom wil jij werken bij De Drie Gezusters

  • Een vast rooster of iedere week anders werken? Het is allemaal mogelijk.
  • Een energiek bedrijf met volop teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid
  • Winnaar Diversiteitsprijs van Noord-Nederland; het team van De Drie Gezusters bestaat uit mensen met verschillende culturen en achtergronden.
  • Opleidingsmogelijkheden genoeg. De Drie Gezusters en MF Horeca laten jou groeien.
  • Niet alleen tijdens het werken is het feest ook daarbuiten. Zoals bijvoorbeeld samen sporten met je collega's.

Over De Drie Gezusters

De Drie Gezusters bestaat uit drie afzonderlijke panden die met elkaar verbonden zijn: De Drie Gezusters, De Kachel en De Groote Griet. Ieder pand heeft zijn eigen charme. Zo is de Groote Griet, die de deuren opende in 1976, echt een traditionele kroeg waar in de Sports Bar de passie voor sport altijd te voelen is. Café Hoppe daarentegen is het smalste borrelcafé van Groningen en daardoor misschien ook wel de gezelligste plek om te werken. En voor wie wil dansen in het weekend is er tot slot nog De Draaibar. 

Ik wil meer weten over werken bij De Drie Gezusters

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen, appen of mailen je terug om je meer te vertellen over werken bij De Drie Gezusters

Zie jij die baan bij De Drie Gezusters wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Horeca via 050 311 22 44.

Staat de gewenste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een job alert in of schrijf je in bij MF Horeca.