Werken bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Direct naast evenementencomplex WTC Expo in Leeuwarden vind je het WestCord WTC Hotel Leeuwarden hotel. Dit hotel is een perfecte uitvalsbasis voor mensen die één van de vele evenementen bezoeken in de evenementenhal of een bezoekje willen brengen aan de stad Leeuwarden. Ga je voor het WestCord hotel werken dan kun je onder andere aan de slag als host(ess), barmedewerker, kok of bedieningsmedewerker. 

Meer over WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Ga je werken voor het WestCord Hotel dan is het, vanwege de vele diverse gasten die ze ontvangen, belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat bedieningsmedewerkers ervaring hebben in de bediening en bekend zijn met wijn en spijs.  Naast de functies bij het hotel in Leeuwarden kun je via MF Horeca Friesland ook werken op de Waddeneilanden. Bijvoorbeeld in de bediening, achter de bar, in de housekeeping, in de keuken of snackbar. 

“Dankzij de professionele werkomgeving leer ik iedere dag weer iets nieuws."

Daarom wil jij werken bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden 

  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen
  • Werken tijdens de leukste beurzen en evenementen
  • Mogelijkheid om te werken op de Wadden
  • Werken in een professionele organisatie
  • Restaurant élevé heeft een Bib Gourmand ontvangen

Over WestCord Hotels

WestCord Hotels vind je door heel Nederland. Het Nederlandse familiebedrijf is ooit begonnen op Vlieland in de jaren zestig en is inmiddels uitgegroeid tot een keten van zestien hotels in onder andere Leeuwarden, Groningen, Amsterdam en Rotterdam. Kenmerkend aan de visie van de WestCord Hotels is dat ze vinden dat hun hotels zich moeten aanpassen aan de omgeving en dat dus ook mensen uit de omgeving welkom zijn bij de hotels. 

Ik wil meer weten over werken bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen, appen of mailen je terug om je meer te vertellen over werken bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Zie jij die baan bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Horeca via 058 203 90 11.

Staat de gewenste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een job alert in of schrijf je in bij MF Horeca.