De leukste

Horeca vacatures in Friesland

Ben jij op zoek naar een gezellige (bij)baan in de bediening, achter de bar, op festivals of in de keuken? MF Horeca Friesland heeft de leukste horeca vacatures in Friesland en omgeving. Op deze pagina vind je al onze openstaande functies. Staat jouw droomvacature er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf je bij ons in. Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van een horeca (bij)baan in Friesland.

Het horeca uitzendbureau in Friesland

MF Horeca uitzendbureau Friesland heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vinden van een goede match tussen horecabedrijven en enthousiaste horecamedewerkers. Door onze uitstekende contacten met horecabedrijven in Noord-Nederland zijn we op de hoogte van de leukste horeca vacatures. Dus ben jij op zoek naar een gezellige werkplek in Leeuwarden of daarbuiten? Bekijk de MF Horeca vacatures en solliciteer direct.

Diverse vacatures in de horeca

MF Horeca biedt zowel vaste horeca vacatures in Friesland aan als tijdelijke (bij)banen in de horeca. Ons aanbod is divers en wisselt regelmatig. Of je nu de lekkerste gerechten wilt koken, gasten wilt bedienen of toch het liefst cocktails wilt shaken – MF Horeca Friesland is er voor iedereen. Heb je niet alle ervaring in huis, maar ben je wel enthousiast? Onze trainingen zorgen ervoor dat jij zelfverzekerd aan de slag kunt.

Schrijf je in bij MF Horeca Friesland

Zie je op dit moment geen passende horeca vacature in Friesland, maar sta jij wel te trappelen om aan de slag te gaan? Vul dan het online inschrijfformulier in, zodat we contact kunnen opnemen wanneer we geschikte functies hebben. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij ons complete aanbod vacatures. Misschien zie je wel leuke banen in bijvoorbeeld Groningen. Ook kun jij je aanmelden voor de MF Horeca Job alert. Daarmee blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.

Voor horecaondernemers in Friesland

Ben jij op zoek naar (tijdelijk) enthousiast horecapersoneel in Leeuwarden en omgeving? MF Horeca Leeuwarden helpt je graag. We hebben een uitgebreide pool van ervaren medewerkers die staan te springen om een leuke (bij)baan in de horeca – van bedieningsmedewerkers tot hostesses en van barpersoneel tot barista's. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees hier meer over onze diensten.

Veelgestelde vragen over MF Horeca Friesland

Wat is het voordeel van werken via een horeca uitzendbureau?

Bij MF Horeca Friesland vind je openstaande functies in de horeca op één plek. Daarbij kun je ervan uitgaan dat het om betrouwbare werkgevers gaat. Daarnaast is ons aanbod divers, zodat de kans groot is dat jij een leuke vacature ziet. Bovendien bemiddelen wij tussen werkgever en werknemer, waardoor alles voor je wordt geregeld.

Wat voor horeca vacatures in Friesland hebben jullie?

De functies zijn erg afwisselend. Het gaat bijvoorbeeld om werken in de bediening, als barista, als barmedewerker of kok. Afhankelijk van de opdrachtgevers staan er steeds weer nieuwe vacatures online. Het actuele aanbod vind je op deze pagina, maar je kunt je natuurlijk ook bij ons inschrijven.

Wat zijn de functie-eisen voor MF Horeca vacatures?

Dat is per functie verschillend. Voor sommige banen heb je een diploma nodig, maar regelmatig gaat het ook om ongeschoold werk. Je doet dan tijdens het werken ervaring op. In de horeca is het vaak wel belangrijk dat je energiek bent, een vlotte babbel hebt en leergierig bent.

Welke dienstverbanden bieden jullie aan?

Ook dat verschilt per functie. Sommige vacatures zijn fulltime, maar er staan ook vaak parttimefuncties tussen. Zeker een horeca bijbaan in Friesland is minder dan 40 uur in de week.

Hoe solliciteer ik naar de horeca vacatures in Friesland?

Zie jij een functie waar je blij van wordt? Dan kun je direct je gegevens naar ons sturen. Klik op ‘Solliciteren’ onderaan de vacaturetekst, vul je gegevens zo nauwkeurig mogelijk in en voeg ook je cv bij. Vervolgens klik je op ‘Solliciteer’ en gaan wij zo snel mogelijk met je sollicitatie aan de slag.